Hit je dobil novega predsednika uprave: REPINC NASLEDIL MLAKARJA

Foto: ML

Nadzorni svet Hita je za novega predsednika uprave novogoriške družbe imenoval Tomaža Repinca.

Tomaž Repinc je v Hitu zaposlen od leta 1993, ko je v igralniško-zabaviščem centru Korona v Kranjski Gori pričel delati kot krupje. Delo je nadaljeval v Hitovi odvisni družbi v Bosni in Hercegovini, po usposabljanju na vseh poslovnih funkcijah v igralništvu v Novi Gorici je kot član uprave deloval v Hitovi odvisni družbi na Hrvaškem. V Slovenijo se je vrnil na mesto vodje Korone v Kranjski Gori, med letoma 2010 in 2013 je bil direktor igralništva in turizma v družbi Hit, od leta 2013 pa znova vodi pravkar prenovljeni center Korona.

Na čelu Hita bo zamenjal Danjela Mlečnika, ki je po septembrskem odpoklicu uprave začasno vodil novogoriško igralniško družbo. Nadzorni svet je konec septembra, zaradi slabega poslovanja odpoklical upravo Hita, ki sta jo od lanskega aprila sestavljala predsednik Janez Mlakar in član Tevž Korent.

Foto: Hit – Tomaž Repinc

Repinca, ki bo petletni mandat nastopil 1. januarja 2019, je podprla večina članov nadzornega sveta. Nadzorni svet ga je danes tudi pozval, naj v 30 dneh od imenovanja predlaga dva kandidata za člana uprave. Mesto tretjega člana uprave in obenem delavskega direktorja bo še naprej zasedal Marjan Zahar.