Gianni od doma na Trnovem: NAJLEPŠE BALADE

Foto: Arhiv Gianni Rijavec

V nedeljo, 26. aprila ob 20. uri bom imel koncert v živo od doma s prenosom na TV3. Izvajal bom moje najlepše balade (Ljubezen, Tvoj poljub, Ti si lepa kot pomlad, Sanje…). 

Poleg klavirja in mojega vokala me bosta spremljala še Matjaž Švagelj na akustični kitari + vokal in Metod Štrukelj – vokal. Koncert bo torej potekal v živo iz mojega doma na Trnovem pri Gorici, natančneje iz sedeža Mednarodne mirovniške fundacije Beli golob, ki se nahaja nad portalom, vhodom v našo domačijo. Namen koncerta je pridružiti se akciji “ostani doma” in s tem zmanjšaj možnost za okužbo s corona virusom. Poleg tega pa je to tudi poklon slovenski glasbi in glasbenikom, ki smo dobesedno ostali brez dela, zaslužka in kdo ve kdaj bomo lahko ponovno nastopali v živo pred publiko.

Glasbeniki in kultura nasploh smo bili prvi, ki smo ostali brez dela in bom zagotovo zadnji, ki bomo lahko ponovno “normalno zaživeli”, če sploh!?! Vabljeni torej na romantični glasbeni večer “GIANNI RIJAVEC – KONCERT OD DOMA V ŽIVO” v nedeljo, 26. aprila ob 20. uri na TV3. Hvala in lep dan. Ostanite zdravi.

Gianni Rijavec