Dr. Anže Logar: S skupnimi močmi samozavestno v jutrišnji dan

Foto: Twitter - predsedniški kandidat dr. Anže Logar in prvopodpisana pod njegovo kandidaturo dr. Romana Jordan

Včeraj je dr. Anže Logar vložil kandidaturo za predsednika republike. Kot je povedal, se bo s svojim volilnim programom zavzemal za oblikovanje spodbudnega gospodarskega okolja, vključevanje mladih, zeleno preobrazbo ter vprašanje varnosti in zunanje politike, pri čemer bo po njegovem potrebno sodelovanje celotne slovenske politike.

Dr. Anže Logar je neodvisen kandidat, ki ga je prejšnji teden na svetu stranke podprla tudi Slovenska demokratska stranka. Podpise je zbral v treh dneh.

Kandidatura vložena. S 5.000 podpisi, zbranih pa 13 manj kot 13.000. Hvala! Vsakemu ki je pomagal pri zbiranju podpisov in vsem, ki so svoj podpis oddali. Na terenu čutim odlične odzive, zato se začetka kampanje že veselim,” je ob vložitvi kandidature sporočil dr. Anže Logar. “Tudi, če imamo svetovno nazorsko različne poglede, imamo zagotovo nekaj, kar nas povezuje, in v tem pogledu mislim, da moramo združiti ta pozitivna področja ter z velikimi koraki in samozavestno stopiti v jutrišnji dan, kjer bo Slovenija dihala s polnimi pljuči in uporabljala vse atribute, ki jih ima na voljo,” je še dejal Logar.

Vložitev kandidature s priloženimi skoraj 13.000 ustrezno potrjenimi in podpisanimi obrazci podpore volivk in volivcev je na Twitterju potrdila tudi Državna volilna komisija.

Prvopodpisana pod njegovo kandidaturo dr. Romana Jordan, sicer nekdanja evropska poslanka, je prepričana, da je Logar prav takšen kandidat za predsednika republike, kot ga Slovenija potrebuje. „Poznam ga kot razmišljujočega človeka, ki je odprt do različnosti, je strpen in deluje povezovalno,“ je še dodala Jordanova.