Nova Gorica, 31. januar 2024: Poslovna enota Addiko banke na Kidričevi ulici 20 v Novi Gorici je po skoraj dvomesečni obnovi zaživela v povsem svežem ambientu. Uspešen zaključek prenove so v sodobno opremljenih prostorih proslavili s predajo donacije novogoriškim prostovoljnim gasilcem, ki jim bo omogočila nakup novih zaščitnih oblačil za gašenje.

Addiko banka, specialist za gotovinske kredite za prebivalstvo ter financiranje malih in srednje velikih podjetij, pri ponudbi produktov in storitev stavi na učinkovitost, dostopnost in hitrost. Te vrednote delijo z gasilci, ki so jim ob uradni otvoritvi prenovljene novogoriške poslovalnice namenili donacijo v višini 1.500 evrov.

 

»Ko ljudje potrebujejo našo pomoč v obliki finančnih sredstev, iščemo hitre in učinkovite rešitve, brez nepotrebnega čakanja ali zapletov. Zato smo se ob uradnem odprtju prenovljene poslovalnice odločili, da podpremo gasilce. Prav oni so namreč med prvimi, ki ljudem ponudijo pomoč v trenutku, ko jo najbolj potrebujejo,« je povedal Timir Povše, direktor področja Poslovanje s prebivalstvom.

Donacija za PGD Nova Gorica za nakup zaščitnih oblek za gašenje

Družbena odgovornost in humanitarna dejavnost Addiko banke predstavljata pomembna temelja sodelovanja z lokalnim in širšim družbenim okoljem. Prenova poslovalnice, ki strankam zagotavlja celovite storitve tradicionalne poslovalnice ter jim dodaja še pridih odprtosti, sproščenosti in sodobnosti, je bila zato tudi povod za novo dobrodelno gesto banke. Z donacijo v višini 1.500 evrov so se tokrat poklonili novogoriškim prostovoljnim gasilcem.

»Prostovoljno gasilsko društvo Nova Gorica se iskreno zahvaljuje Addiko banki za prejeto donacijo. V razmerah, v katerih živimo, so takšna dejanja hvale vredna in zelo dobrodošla. Predvsem zato, ker bomo sredstva namenili za nabavo zaščitne obleke in tako enemu izmed nas omogočili varno posredovanje ob požarih in ostalih nesrečah,« se je ob prejemu donacije zahvalil Endi Žarkovič, predsednik PGD Nova Gorica.

Prenovljena poslovalnica Addiko banke

 

Spletno uredništvo,

Vir: Addiko banka