27. aprila uradno praznujemo Dan upora proti okupatorju, a zgodovinska dejstva kažejo drugače. 

 

Če parafraziramo Vaclava Havla, je Laž nesmrtna duša levičarjev. V Sloveniji je potrjevanje te misli praznovanje spornega datuma, ki se vleče že sedemdeset let – 27. aprila.

Po zgodovinskih dejstvih je 27. april vsebinsko izključno Dan kolaboracije levičarjev s fašizmom in nacizmom. V noči na 27. april leta 1941 namreč v Ljubljani niti slučajno ni bila ustanovljena Osvobodilna fronta, kot vedno znova lažejo levičarji, ampak je bila v resnici ustanovljena Protiimperialistična fronta za boj proti Angliji, Franciji in Ameriki – torej fronta komunistov za kolaboracijo s fašisti in nacisti v boju proti demokratičnemu svetu.

Slovenski levičarji so s tem v Ljubljani zvesto sledili naročilu Stalina, ki je trdno verjeli v trajno kolaboracijo internacionalnih socialistov z nacionalnimi socialisti in fašisti, saj so vsi izhajali iz istih marksističnih ideoloških temeljev in uporabljali iste zločinske metode.

Druga svetovna vojna se je začela tako uničujoče in silovito prav zaradi trdne kolaboracije nacistov, komunistov in fašistov. Poljska je padla v samo nekaj tednih zato, ker so z ene strani vanjo vdrli nacisti, z druge pa sovjetska rdeča armada.

Kolaboracija nacistov, fašistov in komunistov je formalno trajala dve leti – od poletja 1939, ko je bil podpisan pakt med nacisti (fašisti) in komunisti (»Ribbentrop – Molotov«) do poletja 1941, torej kar eno tretjino časa druge svetovne vojne! Dejansko pa se je kolaboracija med fašisti, komunisti in nacisti začela že mnogo prej.

Nacistična koncentracijska taborišča so bila tako neizmerno zločinska zato, ker so se nemški nacionalni socialisti učili delati masovne zločine pri internacionalnih socialistih v koncentracijskih taboriščih Gulag-a v takratni Sovjetski zvezi (Rusiji). Pridobljeno zločinsko znanje so nacisti posredovali še fašistom. Prav tako so se pripadniki Gestapa šolali na akademiji Džerdžinskega v Moskvi pri tajni politični policiji (ČEKA/KGB) internacionalnih socialistov. Skupaj z nacisti so se šolali tudi komunisti iz nekdanje Jugoslavije s Titom na čelu, seveda tudi iz Slovenije… Star slovenski pregovor pravi, da »Gliha vkup štiha..!«

Karl Marx je idejni oče nacizma in socializma

Dolgoletna kolaboracija med fašisti, komunisti in nacisti je nastala zaradi istih temeljev. Zločinskost totalitarizmov 20. stoletja ima skupnega ideološkega očeta: ime mu je Karl Marx. Kadar levičarji v majicah s podobo Karla Marxa vpijejo proti rasizmu in proti holokavstu (genocidu) ter kažejo s prstom na druge, je to ali velikanska laž, ali pa popolno neznanje (najbolj verjetno pa oboje skupaj… pač levičarji…). Prvi, ki je v zgodovini sploh zahteval holokavst, je bil namreč prav Karl Marx!! Tega se otroci v slovenskih šolah seveda ne učijo. Pa bi se morali. Karl Marx je namreč prvi zahteval rasistični genocid – iztrebljenje »manj vrednih slovanskih« (!) narodov, ki morajo skupaj s še nekaterimi biti »iztrebljeni v holokavstu!«.

Neizprosno dejstvo je, da je v rasizmu in holokavstu Hitler bolj dosledno sledil navodilom Karla Marxa kot Stalin in njegovi levičarski nasledniki, ki na Marxa ves čas prisegajo..! V resnici sta nacizem in socializem samo dva obraza enega in istega zla. Zločin je zločin in popolnoma vseeno je, ali je narejen v imenu razrednega boja, ali rase.

V času vzpona na oblast in v prvih letih po zmagi nacionalnega socializma v Nemčiji je tudi Adolf Hitler skupaj z najožjimi sodelavci večkrat poudaril marksistične temelje nacizma. Po napadu na Sovjetsko zvezo seveda tega ni bilo več in za propagando se je prikazoval kot branik pred komunizmom. Zrcalno enako je ravnal tudi Stalin.

Bi verjeli, da so bile prve knjižice Rdeče armade natisnjene s kljukastim križem v ozadju in da obstajajo rublji iz obdobja pred drugo svetovno vojno s svastikami?

Stalin je v imenu marksizma in socializma dal celo navodilo komunistom po evropskih državah, torej tudi v Sloveniji in na Hrvaškem, naj pomagajo ustanavljati nacistična (fašistična) združenja in organizacije ter naj čim bolj sodelujejo z njimi. V rušenju demokracije in obče človeških vrednot …

Napad nacionalnih socialistov na internacionalne socialiste je bil za Stalina takšen šok, da je prve prinašalce opozoril o tem dal menda kratko malo postreliti, ker je bil tako prepričan v trdnost na marksistični zločinski ideologiji utemeljeni kolaboraciji nacistov, komunistov in fašistov. Kasneje je za propagandne namene začel uporabljati za vse nasprotnike internacionalnega socializma izraz »fašist«. Trik, ki so ga levičarji po vsem svetu ( v Sloveniji sploh..) povzeli po Stalinu in se masovno uporablja še danes.

Nacionalni socialist bi namreč povedal preveč resnice … Levičar pa prenese vse, samo resnice nikoli. Resnice, da sta v svojem najglobljem bistvu nacionalni socializem (nacizem in nanj priklopljen fašizem) ter internacionalni socializem (komunizem) v resnici eno in isto – samo dva obraza enega in istega zla.

Žalostno je opazovati mladino, ki v vzvišenem neznanju šolskega in levo-medijskega opranoglavstva nosi totalitarne simbole. Šele če veš, da sta tako socializem kot nacizem utemeljena na Karlu Marxu, povsem razumeš, da bi tisti mladi, ki skačejo naokoli z rdečo zvezdo, lahko enako nosili tudi kljukasti križ, in obratno… ker sta oba totalitarizma utemeljena na istih zločinskih idejah.

Desno misleči so vse bolj medijsko zasramovani in preganjani. Boj za svobodo javne besede je danes boj za samostojno Slovenijo, za blaginjo in varnost, za obstoj civilizacije.

Spletno uredništvo