Najtoplejše silvestrovo priložnost za praznovanje na prostem. Srečno 2023!

Foto: Pixabay

Letošnje silvestrovo bo eno najtoplejših v zadnjih letih in bo kot nalašč za praznovanje na prostem. Pestro bo tudi na Goriškem.

V Novi Gorici bo letošnje silvestrovanje na prostem potekalo na Kidričevi ulici z nastopom Jana Plestenjaka. Zaradi tega je Kidričeva ulica od krožišča pri nebotičniku do uvoza na parkirišče za Novo KBM zaprta. Zaprto je tudi parkirišče pred mestno hišo in Slovenskim narodnim gledališčem Nova Gorica. Popolna zapora velja do ponedeljka, 2. januarja, do 12. ure.

Vir: MONG – Zaradi silvestrovanja zapora za promet na Kidričevi ulici v Novi Gorici

V Ajdovščini bo mogoče novo leto pričakati na Lavričevem trgu. Od 22. ure dalje pa vse tja do druge ure zjutraj bodo nastopili Trio Locas, PaperJam in skupina Abadon.

Po dveh letih premora se silvestrovanje na prostem vrača tudi v Gorico. Kot vselej se bo dogajanje odvijalo na Travniku. Od 22. ure dalje bodo praznovanje popestrili predstavnika Radia Company, Igor Pezzi in DJ Julio Montana, za glasbo v živo bo zadolžena skupina Vertical Smile. Ognjemet na goriškem Travniku bo ob polnoči trajal 15 minut in bo, kot pojasnjujejo z goriške občine, prijazen do psov, mačk in drugih živali, saj bo manj hrupen od običajnih.

Foto: Pixabay

Želimo vam prijetno praznovanje, v novem letu 2023 pa naj se vam izpolnijo vse želje! Srečno!