850 evrov kazni za ND Gorica: NEŠPORTNO OBNAŠANJE

Foto: FB ND Gorica, Foto Lado

Danes se s tekmo na sežanski zelenici med domačim CB24 Taborom in Gorico, ki jo bo po odhodu Gordana Petrića vodil dežurni gasilec Florijan Debenjak, nadaljuje 18. krog Prve Lige TS. Se bo „plavo-belim“ obrestovala šok terapija? Disciplinski sodnik NZS je goriškemu klubu po domači tekmi s Celjani izrekel kazen v višini 850 evrov.

V pričakovanju ugodnih vesti iz Sežane pa neugodne novice prihajajo s sedeža NZS, kjer je disciplinski sodnik po tekmah 17. kroga Prve lige TS najhuje kaznoval novogoriški klub. Kot je danes sporočil disciplinski sodnik Boštjan Jeglič, je ND Gorica dobilo 300 evrov kazni zaradi nešportnega vedenja več igralcev in prejetih petih rumenih kartonov. Večjo kazen v znesku 550 evrov pa so Gorici izrekli zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev in metanja bakel, ki so na igralno površino priletele s ceste. Pri kazni so upoštevali predkaznovanost.

Foto: Pixabay

CB24 Tabor Sežana bo moral plačati 480 evrov zaradi nešportnega vedenja več igralcev in šestih prejetih rumenih kartonov na tekmi v Stožicah z Olimpijo, kjer so bili Kraševci vidno oškodovani.