V Rožni Dolini kraja cigaret: Z UKRADENIM KOMBIJEM V KROMBERKU

Foto: Pixabay, FB Slovenska policija

Včeraj zvečer so neznani storilci vlomili v prostore enega izmed bencinskih servisov v Rožni Dolini pri Novi Gorici ter iz njega odnesli večje število škatel s tobačnimi izdelki, sporočajo s Policijske uprave Nova Gorica.

Policisti Policijske postaje Nova Gorica in novogoriški kriminalisti s preiskavo vseh okoliščin kaznivega dejanja še niso zaključili. Vse morebitne očividce oz. vse, ki bi lahko policiji nudili koristne informacije za izsleditev neznanih storilcev pozivajo, da jih sporočijo policistom Policijske postaje Nova Gorica oz. pokličejo najbližjo policijsko postajo, interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Po prvih zbranih podatkih so neznanci z neznanim predmetom vlomili vrata skladišča in nato vstopili v notranje prostore. Tam so našli in zatem ukradli večje število kartonov cigaret različnih blagovnih znamk. Po izvršitvi kaznivega dejanja so se neznanci odpeljali neznano kam. Storilci so s tem dejanjem gospodarski družbi povzročili veliko materialno škodo, njena višina bo znana po opravljeni inventuri.

Nepridipravi so škatle s cigaretnimi izdelki odpeljali s kombijem znamke Fiat Ducato bele barve, ki so ga pred tem ukradli v industrijski coni v Kromberku.